Marianne bij Kunst van Hier tot Ginder

sallandOp 12, 13 en 14 juni 2015 is de twaalfde editie van de fietsroute ‘Kunst van Hier tot Ginder.

Kunstfietsroute ‘Kunst van Hier tot Ginder’ is een familie-fietstocht met kunst-, theater- en muziekvoorstellingen op bijzondere locaties in Salland.

Fietsen door het prachtige Sallandse landschap, door het buitengebied van de gemeenten Deventer, Rijssen-Holten,
Raalte en Hellendoorn en de dorpen Okkenbroek, Nieuw Heeten en Dijkerhoek. Bijzondere locaties vormen het podium voor kunst, theater en muziek!

Marianne Peijnenburg is te zien op:

07 | Boerderij Vossebeeld
Fam. Veneklaas | Tromopsweg 9 | 7451 LL Holten

In vergankelijke werken die net zo goed luchtig als dramatisch, verstild, confronterend of hilarisch kunnen zijn, zoekt Marianne Peijnenburg de essentie van het leven in de nabijheid van de dood. Met installaties, beelden en performances maakt ze het publiek vaak letterlijk medeplichtig aan de naakte waarheid. Voor ‘Kunst van Hier tot Ginder’ grijpt Peijnenburg terug op een oude fascinatie. In haar jeugd was ze geboeid door de halfronde groene bakken die ze bij boerderijen langs de weg zag liggen. Ze had wel een vermoeden van wat er onder zat, maar
tegelijkertijd wilde ze het ook helemaal niet weten.

Lees meer op de website Kunst Van Hier Tot Ginder:

Marianne bij Kunst van Hier tot GinderMarianne
21

2 comments on "Marianne bij Kunst van Hier tot Ginder"

 1. Dag Marianne, ik leef altijd erg mee met Gea, die aan je website heeft gewerkt. Ik woon aan de overkant. Ik wens je heel veel succes. Het is prachtig geworden. Ikzelf en mijn andere schildercollega’s vinden je vindingrijkheid met die snoepjes echt briljant. Die glas en loodramen zijn prachtig. Ik heb je website aan al mijn vrienden-schilders doorgestuurd. Nogmaals heel veel succes. Corry van de overkant nr. 19

  • Marianne on

   Ha Corry, bedankt voor je reactie! Ik ben ook heel blij met de website, Ellis en Gea hebben er echt iets moois van gemaakt. De afgelopen dagen was ik continu bezig met een nieuw beeld dat nu te zien is in Holten. Ook met winegum – maar deze kun je niet eten. Je kunt de foto’s hier zien op de site.
   Hartelijke groet
   Marianne

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *